
Συσκευές & Αξεσουάρ
鑲蔬菜透抽
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
水煮蛋 去殼2 顆
-
美乃滋1 - 2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
透抽 去頭和內臟1 隻
-
小黃瓜 切條20 克
-
紅蘿蔔 切條20 克
-
水600 克
Διατροφή ανά 2 人份
Θερμίδες
295 kcal /
1237 kJ
Πρωτεΐνη
28.67 g
Λιπαρά
17.038 g
Υδατάνθρακες
6.698 g
Φυτικές ίνες
0.913 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

清爽料理吃一夏
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν