 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鑲蔬菜透抽
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          水煮蛋 去殼2 顆
- 
          美乃滋1 - 2 大匙
- 
          鹽1 茶匙
- 
          黑胡椒粉1 茶匙
- 
          透抽 去頭和內臟1 隻
- 
          小黃瓜 切條20 克
- 
          紅蘿蔔 切條20 克
- 
          水600 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 2 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        28.67 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1237 kJ  / 
                        295 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        17.038 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.913 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.698 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        清爽料理吃一夏
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    