蒜蒸蛤蜊

蒜蒸蛤蜊

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時
    300 克
  • 清酒
    2 大匙
    2 大匙 米酒
  • 1 小撮
  • 600 克
  • , 切絲,裝飾用
    ½ 根.
  • 新鮮紅辣椒 ,切段,裝飾用
    ½ 根.

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 71 kcal / 297 kJ
Πρωτεΐνη 8.714 g
Λιπαρά 0.525 g
Υδατάνθρακες 3.984 g
Φυτικές ίνες 0.098 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων