 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蒜蒸蛤蜊
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭30 克
- 
          新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 吐沙1小時300 克
- 
          2 大匙 米酒清酒2 大匙
- 
          鹽1 小撮
- 
          水600 克
- 
          蔥 切絲,裝飾用½ 根.
- 
          新鮮紅辣椒 切段,裝飾用½ 根.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8.714 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        297 kJ  / 
                        71 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        0.525 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.098 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.984 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        清爽料理吃一夏
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    