
Συσκευές & Αξεσουάρ
蒜蒸蛤蜊
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭30 克
-
新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時300 克
-
清酒2 大匙
-
鹽1 小撮
-
水600 克
-
蔥 , 切絲,裝飾用½ 根.
-
新鮮紅辣椒 ,切段,裝飾用½ 根.
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
71 kcal /
297 kJ
Πρωτεΐνη
8.714 g
Λιπαρά
0.525 g
Υδατάνθρακες
3.984 g
Φυτικές ίνες
0.098 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

清爽料理吃一夏
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν