海鮮煎餅

海鮮煎餅

3.1 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
8 人份

Υλικά

麵糊
  • 低筋麵粉
    220 克
  • 糯米粉
    50 克
  • 2
  • 牛奶
    160 克
  • 1 茶匙
  • 切段,(約 5 公分)
    100 克
  • 花枝 切條
    140 克
  • 蝦仁 去腸泥,洗淨
    80 克
  • 韓式泡菜 切條
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,斜切薄片
    20 克
  • 新鮮青辣椒 (προαιρετικό πεδίο)
    20 克
沾醬
  • 醬油
    2 大匙
  • 烏醋
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 切片
    1 大匙
  • 蒜頭 切片
    ½ 茶匙
煎餅
  • 香油

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 649.3 mg
Πρωτεΐνη 10.1 g
Θερμίδες 803.3 kJ / 192 kcal
Λιπαρά 2.8 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 30.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων