
Συσκευές & Αξεσουάρ
海鮮煎餅
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
8 人份
Υλικά
麵糊
-
低筋麵粉220 克
-
糯米粉50 克
-
蛋2
-
牛奶160 克
-
鹽1 茶匙
-
蔥 ,切段,(約 5 公分)100 克
-
花枝 ,切條140 克
-
蝦仁 ,去腸泥,洗淨80 克
-
韓式泡菜 ,切條100 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,斜切薄片20 克
-
新鮮青辣椒 (προαιρετικό πεδίο)20 克
沾醬
-
醬油2 大匙
-
烏醋½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,切片1 大匙
-
蒜頭 ,切片½ 茶匙
煎餅
-
油
-
香油
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
192 kcal /
803.3 kJ
Πρωτεΐνη
10.1 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
30.7 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
649.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

韓式家常料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν