海鮮煎餅

海鮮煎餅

3.2 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
8 人份

Υλικά

麵糊
  • 低筋麵粉
    220 克
  • 糯米粉
    50 克
  • 2
  • 牛奶
    160 克
  • 1 茶匙
  • ,切段,(約 5 公分)
    100 克
  • 花枝 ,切條
    140 克
  • 蝦仁 ,去腸泥,洗淨
    80 克
  • 韓式泡菜 ,切條
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽,斜切薄片
    20 克
  • 新鮮青辣椒 (προαιρετικό πεδίο)
    20 克
沾醬
  • 醬油
    2 大匙
  • 烏醋
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    1 大匙
  • 蒜頭 ,切片
    ½ 茶匙
煎餅
  • 香油

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 192 kcal / 803.3 kJ
Πρωτεΐνη 10.1 g
Λιπαρά 2.8 g
Υδατάνθρακες 30.7 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 649.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων