Gnocchi di zucca al Taleggio

Gnocchi di zucca al Taleggio

2.8 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di acqua
    1000 g
  • di patate a pasta farinosa pelate e a fette
    500 g
  • di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
    200 g
  • di farina tipo 0
    630 g
  • di scorza di limone (προαιρετικό πεδίο) preferibilmente biologica
    2 - 3 pezzi
  • uovo
    1
  • di sale
    2 cucchiaino
  • di burro
    25 g
  • di latte
    300 g
  • di Taleggio a pezzi
    150 g
  • fili di erba cipollina fresca tritata
    2 - 3

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 636 kcal / 2660.9 kJ
Πρωτεΐνη 23.5 g
Λιπαρά 15.2 g
Υδατάνθρακες 99.9 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.9 g
Νάτριο 1151.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων