Finocchi ripieni al cous cous

Finocchi ripieni al cous cous

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • di cous-cous
    250 g
  • di acqua
    750 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    60 g
  • finocchi grossi
    3
  • di sale
    2 pizzichi
  • di limone preferibilmente biologico
    1 fetta
  • di uva passa ammollata in acqua tiepida e strizzata
    50 g
  • prugne secche denocciolate a tocchetti
    6
  • albicocche secche denocciolate a tocchetti
    6
  • di finocchietto selvatico lavato e asciugato
    3 rametti
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di succo di limone
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 319.8 kcal / 1337.9 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 52.4 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 80.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων