Crostata di pomodori con pesto

Crostata di pomodori con pesto

4.6 54 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 fette

Υλικά

Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
  • 150 g di farina tipo 00
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 45 g di acqua fredda
Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 100 g di ricotta fresca ben sgocciolata
  • 300 g di pomodorini (ad es. rossi, gialli e verdi)
  • 2 pizzichi di fior di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • ½ spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 - 2 pizzichi di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 341.3 kcal / 1428.2 kJ
Πρωτεΐνη 10.1 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 17.3 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.6 g
Νάτριο 439.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων