
Συσκευές & Αξεσουάρ
烤真鯛佐香料油
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
真鯛 (嘉鱲魚) ,整尾殺好,約500克,(詳見要訣)1
-
鹽 ,調味用
-
黑胡椒粉 ,調味用
-
薑 ,切片(約0.2 公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽1 支
-
蒜頭3 顆
-
紅蔥頭 ,對切半2 個
-
新鮮巴西利葉20 克
-
油 ,多備一些抹油用80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
502.7 kcal /
2103.2 kJ
Πρωτεΐνη
19.8 g
Λιπαρά
42.4 g
Υδατάνθρακες
16.7 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.2 g
Νάτριο
40.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品配件食譜
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν