烤真鯛佐香料油

烤真鯛佐香料油

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 真鯛 (嘉鱲魚) 整尾殺好,約500克,(詳見要訣)
    1
  • 調味用
  • 黑胡椒粉 調味用
  • 切片(約0.2 公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽
    1 支
  • 蒜頭
    3 顆
  • 紅蔥頭 對切半
    2 個
  • 新鮮巴西利葉
    20 克
  • 多備一些抹油用
    80 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 40.5 mg
Πρωτεΐνη 19.8 g
Θερμίδες 2103.2 kJ / 502.7 kcal
Λιπαρά 42.4 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Υδατάνθρακες 16.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων