Tourte au confit de canard et aux marrons

Tourte au confit de canard et aux marrons

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • d'eau
    500 g
  • de rutabagas de panais ou de céleri-rave,
    en cubes
    250 g
  • cuisses de canard confites
    4
  • de pâte filo (ou phyllo)
    12 feuilles
  • échalote en gros morceaux
    1
  • carotte en gros morceaux
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de sarriette fraîche effeuillée
    1 branche
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • de cognac
    150 g
  • de fond de volaille
    200 g
  • de marrons entiers, épluchés, en conserve en morceaux
    180 g

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 304 kcal / 1275 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 27 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων