Gigot d'agneau et potirons à la grenade

Gigot d'agneau et potirons à la grenade

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • gigot d'agneau
    1
  • d'huile d'olive 3 c. à soupe et et un peu pour la cuisson
    50 g
  • potirons de petite taille, coupé en tranches
    4
    1 potimarron, coupé en tranches
  • branches de thym frais effeuillées
    3
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de gingembre frais en morceaux
    15 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • gousses d'ail
    3
  • capsules de cardamome verte
    8
  • de garam masala en poudre
    1 c. à café
  • dose de safran
    1
  • feuilles de laurier frais
    2
  • le jus d'1/2 citron vert
  • de miel
    6 c. à soupe
  • du sel
  • de graines de grenade
    60 g
  • de menthe fraîche
    4 branches

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 695.2 kcal / 2908.6 kJ
Πρωτεΐνη 29.7 g
Λιπαρά 51.2 g
Υδατάνθρακες 30.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.7 g
Νάτριο 110.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων