
Συσκευές & Αξεσουάρ
樹子蒸冬瓜虱目魚肚
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
樹子 ,和 1 大匙 樹子汁30 克
-
醬油1 茶匙
-
虱目魚肚 ,( 1 片)160 克
-
冬瓜 ,切片,約 1 公分厚180 克
-
薑3 片 (薄片)
-
米酒1 大匙
-
水500 克
-
青蔥 ,切絲,泡水備用
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
-
油20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
115.3 kcal /
482.2 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
7.7 g
Υδατάνθρακες
2.1 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Νάτριο
107.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

涼夏瓜果報到
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν