樹子蒸冬瓜虱目魚肚

樹子蒸冬瓜虱目魚肚

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 樹子 ,和 1 大匙 樹子汁
    30 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 虱目魚肚 ,( 1 片)
    160 克
  • 冬瓜 ,切片,約 1 公分厚
    180 克
  • 3 片 (薄片)
  • 米酒
    1 大匙
  • 500 克
  • 青蔥 ,切絲,泡水備用
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
  • 20 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 115.3 kcal / 482.2 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 7.7 g
Υδατάνθρακες 2.1 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 107.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων