
Συσκευές & Αξεσουάρ
瑤柱海鮮蒸冬瓜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
冬瓜 ,Ø16公分,環狀,約3.5公分厚600 克
-
水550 克
-
雞高湯100 克
-
干貝 ,乾,浸泡150克熱水至少20分鐘15 克
-
珍珠干貝60 克
-
蝦仁120 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒15 克
-
香油2 - 3 滴
-
太白粉10 克
-
油15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
110.2 kcal /
461.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
578.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

涼夏瓜果報到
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν