瑤柱海鮮蒸冬瓜

瑤柱海鮮蒸冬瓜

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 冬瓜 ,Ø16公分,環狀,約3.5公分厚
    600 克
  • 550 克
  • 雞高湯
    100 克
  • 干貝 ,乾,浸泡150克熱水至少20分鐘
    15 克
  • 珍珠干貝
    60 克
  • 蝦仁
    120 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    15 克
  • 香油
    2 - 3 滴
  • 太白粉
    10 克
  • 15 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 110.2 kcal / 461.2 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 9.2 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 578.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων