Entrecôte et risotto aux champignons

Entrecôte et risotto aux champignons

3.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • huile d'olive pour le panier de la friteuse à air
  • 2 entrecôtes de bœuf
  • 20 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'échalote
  • 30 g de beurre doux
  • 125 g de champignons bruns, frais
  • 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
  • 30 g de vin blanc sec
  • 410 g d'eau
  • ½ cube de bouillon
  • ½ c. à café de sel

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 914.6 mg
Πρωτεΐνη 75.4 g
Θερμίδες 5866.2 kJ / 1402.1 kcal
Λιπαρά 90.3 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 40.8 g
Υδατάνθρακες 69.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων