Πεϊνιρλί

3.7 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 κομμάτια

Υλικά

  • τυρί κασέρι σε κομμάτια
    250 γρ.
  • τυρί κρέμα
    100 γρ.
  • νερό
    200 γρ.
  • γάλα
    100 γρ.
  • νωπή μαγιά
    25 γρ.
  • ζάχαρη
    1 κ.γλ.
  • σκληρό αλεύρι
    350 γρ.
  • αλεύρι για ψωμί κίτρινο
    150 γρ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το άλειμμα του μπολ
    40 γρ.
  • βούτυρο
    50 γρ.
  • μπέικον
    8 φέτες

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Νάτριο 688.3 mg
Πρωτεΐνη 20.3 g
Θερμίδες 2417.5 kJ / 577.8 kcal
Λιπαρά 33.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.1 g
Υδατάνθρακες 48.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Αλμυρό παντεσπάνι σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου

Αλμυρό παντεσπάνι σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου

Καμία βαθμολογία

Αλμυρά γαλλικά σου τυριού (gougères) με έμενταλ

Αλμυρά γαλλικά σου τυριού (gougères) με έμενταλ

Καμία βαθμολογία

Φωλιές από φύλλο κρούστας με μανιτάρια και σπανάκι

Φωλιές από φύλλο κρούστας με μανιτάρια και σπανάκι

Καμία βαθμολογία

Αλμυρά μπισκότα με αρωματικά βότανα και παρμεζάνα

Αλμυρά μπισκότα με αρωματικά βότανα και παρμεζάνα

Καμία βαθμολογία

Ιταλική πίτα piadina με γέμιση σαλάτας με ρόκα, φέτα και σύκα

Ιταλική πίτα piadina με γέμιση σαλάτας με ρόκα, φέτα και σύκα

Καμία βαθμολογία

Ντάκος κρητικός

Ντάκος κρητικός

Καμία βαθμολογία

Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές

Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές

Καμία βαθμολογία

Μαντί

Μαντί

Καμία βαθμολογία

Χαλλουμωτές (ρολά γεμιστά με χαλλούμι)

Χαλλουμωτές (ρολά γεμιστά με χαλλούμι)

3.0(2)

2ωρ.

Πρασόπιτα

Πρασόπιτα

4.6(5)

2ωρ. 30 λεπτ.

Κις με μπρόκολο και μπέικον

Κις με μπρόκολο και μπέικον

5.0(3)

2ωρ. 20 λεπτ.

Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα

Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα

5.0(4)

10 λεπτ.

Εμφάνιση όλων