脆烤鮭魚時蔬和檸檬奶油醬

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 人份

Υλικά

脆烤鮭魚時蔬
  • 綠花椰菜,切小朵
    300 克
  • 紫洋蔥 ,整顆一切八等份,再一層層分開
    200 克
  • 紅櫻桃蘿蔔 ,對切半
    200 克
  • 5 小撮
  • 橄欖油 plus extra 3 tbsp for vegetables
    20 克
  • 方形白吐司,切片 ,一片切四塊 (約 80 克)
    6 片 (薄片)
  • 帕瑪森起司 ,切塊,(約 2 公分)
    40 克
  • 新鮮蒔蘿
    5 克
  • 新鮮巴西利葉
    5 克
  • 黃檸檬 ,只取皮,切除白色的部分
    1
  • 奶油,有鹽或無鹽 ,室溫,切塊
    50 克
  • 胡椒粉
    2 小撮
  • 新鮮去骨鮭魚排
    1200 克
  • 黃芥末
    4 大匙
檸檬奶油醬
  • 洋蔥 ,切半
    50 克
  • 奶油,有鹽或無鹽 ,室溫軟化
    30 克
  • 白酒
    50 克
  • 新鮮檸檬汁
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 胡椒粉
    2 小撮
  • 鮮奶油
    120 克
  • 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊 (1-2 公分),冷藏
    100 克

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 49.7 g
Θερμίδες 3956.1 kJ / 945.5 kcal
Λιπαρά 71.8 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Υδατάνθρακες 24.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων