Riso spagnolo al salmone

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchio di aglio tagliato a fette sottili
    1
  • di peperoni di qualsiasi colore, puliti e a pezzi (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di funghi freschi tagliati in quarti
    100 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    100 g
  • dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
    1
  • di paprika dolce (προαιρετικό πεδίο) o affumicata
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    400 g
  • di riso a chicco corto
    200 g
  • di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische a pezzi (2-3 cm)
    250 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 470 kcal / 1963.2 kJ
Πρωτεΐνη 21.5 g
Λιπαρά 15.2 g
Υδατάνθρακες 68.3 g
Φυτικές ίνες 11.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.4 g
Νάτριο 637.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων