
Συσκευές & Αξεσουάρ
馬鈴薯燉鮪魚
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
特級初榨橄欖油50 克
-
青椒 切小塊100 克
-
洋蔥 切半150 克
-
番茄泥100 克
-
蒜頭2 粒
-
匈牙利甜紅椒粉2 茶匙
-
馬鈴薯 去皮,切片(見要訣)800 克
-
水400 克
-
鹽1 小撮
-
新鮮鮪魚 切成小丁(3x3公分)300 克
-
新鮮巴西利 只取葉子,切碎6 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
296 kcal /
1242 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

環遊世界異國料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν