
Συσκευές & Αξεσουάρ
七味鮭魚佐優格千島醬
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
優格千島醬
-
新鮮巴西利 只取葉子(約5克)3 枝
-
美乃滋 (自製或市售)100 克
-
希臘優格30 克
-
檸檬汁10 克
-
糖1 茶匙
七味鮭魚排
-
新鮮鮭魚片 (生食級,每片重約120克,厚約2公分)4 片
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
七味粉3 大匙
-
水1200 克
-
泰國香米 ,洗淨瀝乾200 克
-
薑黃粉2 茶匙
-
孜然粉 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
-
蘿蔓生菜 ,切絲50 克
-
小番茄 ,切片30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
689 kcal /
2882 kJ
Πρωτεΐνη
31.8 g
Λιπαρά
39.7 g
Υδατάνθρακες
52.9 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

母親節親子下廚樂
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν