 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
七味鮭魚佐優格千島醬
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
優格千島醬
- 
          新鮮巴西利 只取葉子(約5克)3 枝
- 
          美乃滋 (自製或市售)100 克
- 
          30 克 原味優格希臘優格30 克
- 
          檸檬汁10 克
- 
          糖1 茶匙
七味鮭魚排
- 
          新鮮鮭魚片 (生食級,每片重約120克,厚約2公分)4 片
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          七味粉3 大匙
- 
          水1200 克
- 
          200 克 白米, ,洗淨瀝乾泰國香米 洗淨瀝乾200 克
- 
          薑黃粉2 茶匙
- 
          孜然粉 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
- 
          蘿蔓生菜 切絲50 克
- 
          小番茄 切片30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        31.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2882 kJ  / 
                        689 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        39.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        7.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        52.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        母親節親子下廚樂
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    