七味鮭魚佐優格千島醬

七味鮭魚佐優格千島醬

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

優格千島醬
  • 新鮮巴西利 只取葉子(約5克)
    3 枝
  • 美乃滋 (自製或市售)
    100 克
  • 希臘優格
    30 克
    30 克 原味優格
  • 檸檬汁
    10 克
  • 1 茶匙
七味鮭魚排
  • 新鮮鮭魚片 (生食級,每片重約120克,厚約2公分)
    4 片
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 七味粉
    3 大匙
  • 1200 克
  • 泰國香米 ,洗淨瀝乾
    200 克
    200 克 白米, ,洗淨瀝乾
  • 薑黃粉
    2 茶匙
  • 孜然粉 (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ 茶匙
  • 蘿蔓生菜 ,切絲
    50 克
  • 小番茄 ,切片
    30 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 689 kcal / 2882 kJ
Πρωτεΐνη 31.8 g
Λιπαρά 39.7 g
Υδατάνθρακες 52.9 g
Φυτικές ίνες 7.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων