 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
義式紙包蒸魚排
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭5 克
- 
          橄欖油20 克
- 
          小番茄 對切剖半100 克
- 
          去核綠橄欖 切片6 粒
- 
          不甜白酒50 克
- 
          鴻喜菇 約半包,切除底部,剝散50 克
- 
          新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨100 克
- 
          櫛瓜 去籽,切塊½ 根
- 
          白肉魚排 去骨帶皮半邊魚排1 片
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          黑胡椒粉
- 
          水500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        447.1 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        793.8 kJ  / 
                        189.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.7 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        1.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        7.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        愛的餐桌
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    