
Συσκευές & Αξεσουάρ
義式紙包蒸魚排
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭5 克
-
橄欖油20 克
-
小番茄 ,對切剖半100 克
-
去核綠橄欖 ,切片6 粒
-
不甜白酒50 克
-
鴻喜菇 ,約半包,切除底部,剝散50 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨100 克
-
櫛瓜 ,去籽,切塊½ 根
-
白肉魚排 ,去骨帶皮半邊魚排1 片
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
189.7 kcal /
793.8 kJ
Πρωτεΐνη
9.4 g
Λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
7.9 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Νάτριο
447.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

愛的餐桌
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν