Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)

Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)

4.2 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di scalogno a metà
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di radicchio rosso, lavato e asciugato
    300 g
  • di acqua
    640 g
  • di sale
    10 g
  • di pasta di mais, tipo penne (cottura 8 minuti)
    320 g
  • di Taleggio privato della crosta e a tocchetti (2 cm)
    160 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 469 kcal / 1962 kJ
Πρωτεΐνη 14.4 g
Λιπαρά 19.2 g
Υδατάνθρακες 63.6 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων