Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
24 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
fresh chives1 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
white (shiro) miso paste20 g
-
Japanese pickled ginger thinly sliced10 g
-
light soy sauce5 g
-
vegetable oil5 g
-
warm water10 g
-
fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel24
-
rock salt to serve on500 g
-
wakame salad (see Tip)50 g
-
baby pickled capers10 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
lime wedges, to serve
-
lemon wedges, to serve
-
fresh crusty bread to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
101.2 kcal /
423.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
2.3 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
166.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites (part 2)
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 λεπτ.
Curry laksa
45 λεπτ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
White fish wrapped in banana leaves
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon kabsa
40 λεπτ.
Pasta alla puttanesca
35 λεπτ.
Jambalaya
35 λεπτ.
Fragrant pipis
30 λεπτ.
Salmon and fennel risotto
30 λεπτ.
Steamed prawns or scallops
20 λεπτ.