Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
24 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
fresh chives1 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
white (shiro) miso paste20 g
-
Japanese pickled ginger thinly sliced10 g
-
light soy sauce5 g
-
vegetable oil5 g
-
warm water10 g
-
fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel24
-
rock salt to serve on500 g
-
wakame salad (see Tip)50 g
-
baby pickled capers10 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
lime wedges, to serve
-
lemon wedges, to serve
-
fresh crusty bread to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
166.8 mg
Πρωτεΐνη
3.5 g
Θερμίδες
423.5 kJ /
101.2 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Υδατάνθρακες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Chef favourites (part 2)
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1h 10min
Whitebait fritters
35min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Moules Marinière (mussels)
35min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min