Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
24 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
fresh chives1 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
white (shiro) miso paste20 g
-
Japanese pickled ginger thinly sliced10 g
-
light soy sauce5 g
-
vegetable oil5 g
-
warm water10 g
-
fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel24
-
rock salt to serve on500 g
-
wakame salad (see Tip)50 g
-
baby pickled capers10 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
lime wedges, to serve
-
lemon wedges, to serve
-
fresh crusty bread to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
101.2 kcal /
423.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
2.3 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
166.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites (part 2)
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Chilli mussels with risoni
35 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Fragrant whole barbecued fish
2ωρ. 50 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and fennel risotto
30 λεπτ.
Baked masala fish
1ωρ. 15 λεπτ.
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 λεπτ.