Vellutata di cavolfiore e nocciole con crostini all'Emmental

Vellutata di cavolfiore e nocciole con crostini all'Emmental

3.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di nocciole tostate
    30 g
  • di Emmental a pezzi (+ 16 fette sottili)
    150 g
  • di cavolfiore
    500 g
  • di latte
    500 g
  • di noce moscata in polvere
    ½ cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di pane integrale
    4 fette
  • pepe macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.
    olio di nocciole, q.b.
  • di prezzemolo fresco tritato
    3 rametti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 380.4 kcal / 1591.7 kJ
Πρωτεΐνη 21.1 g
Λιπαρά 20.7 g
Υδατάνθρακες 30.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων