Vellutata funghi, pancetta e formaggio

Vellutata funghi, pancetta e formaggio

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzione

Υλικά

  • di scalogno
    70 g
  • di burro
    20 g
  • di funghi champignon freschi a fette
    600 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di patate a pezzi
    100 g
  • di acqua
    400 g
  • dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
    1
  • di pancetta affettata
    100 g
  • di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro sbriciolato
    75 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato + q.b.
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 186 kcal / 776 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων