Pasta integrale con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di cavoletti di Bruxelles a metà
  • 30 g di anacardi al naturale
  • 550 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta integrale corta
  • 1 pizzico di timo secco
  • pepe nero macinato a piacere
  • 20 g di Parmigiano Reggiano in scaglie

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 438.7 kcal / 1835.5 kJ
Πρωτεΐνη 17.1 g
Λιπαρά 13.3 g
Υδατάνθρακες 69.5 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 389 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων