Pain sans gluten au sarrasin, au riz complet et au lin

Pain sans gluten au sarrasin, au riz complet et au lin

4.5 11 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • 4 c. à soupe de graines de lin dorées
  • 20 g de psyllium blond
  • 200 g de farine de sarrasin
  • 100 g de farine de riz complet
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 400 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 2 c. à soupe d'huile neutre
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 20 g de mélange de graines

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 part

Νάτριο 456 mg
Πρωτεΐνη 5.5 g
Θερμίδες 861.7 kJ / 206 kcal
Λιπαρά 8.1 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 30.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων