Risotto d'orge au jambon fumé et aux champignons

Risotto d'orge au jambon fumé et aux champignons

4.0 2 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 200 g d'orge perlé
  • 1 oignon en morceaux
  • 10 g d'huile d'olive
  • 150 g de jambon fumé (speck), en lardons
  • 250 g de champignons frais en grosses lamelles
  • 20 g de vin blanc sec
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème fraîche
  • 20 g de persil frais pour la finition
  • parmesan râpé pour la finition

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 367 mg
Πρωτεΐνη 16.4 g
Θερμίδες 1584.7 kJ / 378.8 kcal
Λιπαρά 14.1 g
Φυτικές ίνες 10.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 49.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων