Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)

Gnocchi di grano saraceno all'erba cipollina (senza glutine)

3.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di grano saraceno
    250 g
    250 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
  • di formaggio Bitto a pezzi (1 cm)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di salsiccia spellata e a tocchetti (1 cm), consentita da prontuario
    200 g
  • di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di erba cipollina secca tritata
    1 cucchiaio
  • di burro + q.b.
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 404 kcal / 1690 kJ
Πρωτεΐνη 13.7 g
Λιπαρά 27.8 g
Υδατάνθρακες 26.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων