Mini corone di riso con ragù alla boscaiola

Mini corone di riso con ragù alla boscaiola

4.3 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Ragù alla boscaiola
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salsiccia di maiale fresca, sgranata
    200 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di passata di pomodoro
    80 g
  • di latte
    100 g
  • di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Risotto
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    280 g
  • di acqua
    560 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zafferano
    1 bustina

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 539 kcal / 2255 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων