Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
774 kJ /
185 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Mushroom Truffle Soup
50 λεπτ.
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 λεπτ.
Sumac-spiced Houmous
5 λεπτ.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2ωρ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 λεπτ.
Green Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 λεπτ.
Boston Baked Beans
20 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Saag Paneer
13ωρ.