
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
774 kJ /
185 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanakopita
2ωρ. 10 λεπτ.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Crispy Korean Tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Iranian Vegetable Stew
1ωρ. 30 λεπτ.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1ωρ. 20 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.