
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
185 kcal /
774 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Coconut and Peanut Curry
25 λεπτ.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 λεπτ.
Kale Pesto Pasta Salad
50 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 λεπτ.
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Quick Falafel
30 λεπτ.
Patatas Bravas with Aioli
1ωρ. 15 λεπτ.
Celery and Cashew Nuts
20 λεπτ.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 λεπτ.