Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
774 kJ /
185 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Potato and Celeriac Gratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 λεπτ.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1ωρ. 5 λεπτ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Mushroom Stroganoff
30 λεπτ.
Tempeh Bolognaise
30 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 λεπτ.