
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
692 kcal /
2884 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
48 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
653 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Spicy Mince Pork Noodles
45 λεπτ.
Pea and Mint Risotto
40 λεπτ.
Spaghetti alla Carbonara
30 λεπτ.
Special Un-Fried Rice
45 λεπτ.
Rice salad with eggs and tuna fish
1ωρ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία