
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
692 kcal /
2884 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
48 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
653 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Creamy Pea Pasta
25 λεπτ.
Salmon Farfalle with Pesto
45 λεπτ.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Crab & Prawn Linguine
25 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Καμία βαθμολογία
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.