
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
653 mg
Πρωτεΐνη
23 g
Θερμίδες
2884 kJ /
692 kcal
Λιπαρά
44 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 λεπτ.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 λεπτ.
Baby-friendly Cheesy Tuna and Sweetcorn Pasta Salad
20 λεπτ.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1ωρ. 55 λεπτ.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 λεπτ.
Pistachio Cream Pasta
30 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 λεπτ.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 λεπτ.
Spinach and Ricotta Ravioli
1ωρ. 30 λεπτ.
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 λεπτ.
Tagliatelle with Pumpkin
1ωρ. 10 λεπτ.