Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive

Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

  • ¾ mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • ¾ spicchio di aglio
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 1 ½ filetti di acciuga sott'olio
  • 230 g di seppioline pulite
  • 230 g di calamari interi piccoli puliti
  • 450 g di polpa di pomodoro
  • 110 g di vino bianco secco
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate a metà
  • 15 g di capperi sotto sale dissalati
  • 6 fettine di pane abbrustolite
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 492 kcal / 2061 kJ
Πρωτεΐνη 30.5 g
Λιπαρά 13.8 g
Υδατάνθρακες 65.7 g
Φυτικές ίνες 5.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων