Salmone sottovuoto in salsa teriyaky

Salmone sottovuoto in salsa teriyaky

4.1 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • filetti di salmone fresco (150 g l'uno) (vedere consigli)
    4
  • di salsa teriyaki
    75 g
  • di semi di sesamo
    40 g
  • di radice fresca di zenzero a fette sottili
    20 g
  • di acqua (vedere consigli)
    1450 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 394 kcal / 1650 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 95 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων