
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fenchel-Risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Fenchelknollen (ca. 400 g), Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknollen in Stücken (ca. 2 cm)400 g
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Butter40 g
-
Wasser1000 g
-
Salz1 Prise
-
Risottoreis320 g
-
trockener Weißwein100 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1791 kJ /
428 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Risotto, ti amo!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Risotto,ti amo!
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνReis mit Kürbisletscho
40 λεπτ.
Möhren-Wirsing-Lasagne
2ωρ.
Kürbisgulasch
45 λεπτ.
Tomaten-Paprika-Omelett nach Menemen-Art - Menemen Omleti
30 λεπτ.
Butternusscreme mit Ofengemüse
1ωρ. 20 λεπτ.
Mini-Asia-Rollen
1ωρ. 10 λεπτ.
Pilz-Lasagne
2ωρ. 30 λεπτ.
Germknödel mit Mohnfüllung
1ωρ. 30 λεπτ.
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1ωρ. 15 λεπτ.
Fleischlose faschierte Laberl
1ωρ. 10 λεπτ.
Japchae
50 λεπτ.
Veganer-Kürbis-Flammkuchen
55 λεπτ.