
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fenchel-Risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Fenchelknollen (ca. 400 g), Fenchelgrün abgezupft und Fenchelknollen in Stücken (ca. 2 cm)400 g
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Butter40 g
-
Wasser1000 g
-
Salz1 Prise
-
Risottoreis320 g
-
trockener Weißwein100 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
428 kcal /
1791 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
65 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Risotto, ti amo!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Risotto,ti amo!
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 Min
Gemüse-Korma
50 Min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 Min
Süßer Brötchen-Auflauf
1 Std. 10 Min
Kärntner Kasnudln
1 Std. 45 Min
Original Neapolitanische Pizza
9 Std.
Mandelpizza mit Babyspinat
40 Min
Babyfreundliche Linsen-Feta-Tarte
1 Std. 15 Min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 Std. 15 Min
Orientalischer Linseneintopf
35 Min
Bao-Buns aus dem Eier-Pochierer
1 Std.
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20 Min