
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Polenta
-
fresh portobello mushrooms6
-
water240 g
-
full cream milk220 g
-
olive oil2 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried thyme½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
polenta (see Tips)100 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
mascarpone cheese100 g
Caramelised onion and Brussels sprouts
-
Brussels sprouts cut into halves8
-
garlic clove1
-
red onion cut into halves120 g
-
unsalted butter20 g
-
dark brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
219 kcal /
919.7 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
17.9 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
488.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Breakfast fruit bars
1 godz. 20 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
American-style pancakes
45 min
Blueberry brioche buns
1 godz. 50 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Sweet potato pikelets
45 min
Crumble muffins
35 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min