
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Polenta
-
fresh portobello mushrooms6
-
water240 g
-
full cream milk220 g
-
olive oil2 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried thyme½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
polenta (see Tips)100 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
mascarpone cheese100 g
Caramelised onion and Brussels sprouts
-
Brussels sprouts cut into halves8
-
garlic clove1
-
red onion cut into halves120 g
-
unsalted butter20 g
-
dark brown sugar1 tbsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
219 kcal /
919.7 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
17.9 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
488.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked beans
13ωρ. 25 λεπτ.
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free breakfast pizza
1ωρ. 20 λεπτ.
Spiced carrot porridge
25 λεπτ.
Protein packed fluffy banana pancakes
30 λεπτ.
Power green smoothie
5 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Plum brioche buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Breakfast bars
1ωρ. 10 λεπτ.
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 λεπτ.
Sunday morning breakky bake
1ωρ. 15 λεπτ.
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 λεπτ.