Συσκευές & Αξεσουάρ
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
340.4 mg
Πρωτεΐνη
9.7 g
Θερμίδες
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Λιπαρά
36.3 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Vegetable spring rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1ωρ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Turmeric lime chicken skewers
1ωρ. 30 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Onion bhaji
45 λεπτ.
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1ωρ. 5 λεπτ.