
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
402.5 kcal /
1690.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
36.3 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.4 g
Νάτριο
340.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siu bao pork buns
6ωρ. 35 λεπτ.
Patatas bravas with chorizo
1ωρ. 20 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Jalapeño poppers
35 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Spiced garlic prawns and calamari
15 λεπτ.
Mushroom cappuccino
25 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.