
Συσκευές & Αξεσουάρ
Breakfast sausages
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Rice
-
water1200 g
-
brown rice200 g
Vegetable sausages
-
rolled oats150 g
-
fresh mushrooms50 g
-
firm tofu cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)50 g
-
brown onion cut into quarters100 g
-
fennel seeds½ - 1 tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh sage leaves only10 sprigs
-
sun dried tomatoes drained80 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce2 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
xanthan gum (see Tips)1 tsp
-
oil for frying2 - 4 tbsp
-
tomato sauce to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
613 mg
Πρωτεΐνη
13.5 g
Θερμίδες
1812.2 kJ /
431.5 kcal
Λιπαρά
19.1 g
Φυτικές ίνες
9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Breakfast fruit bars
1 godz. 20 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
American-style pancakes
45 min
Blueberry brioche buns
1 godz. 50 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Sweet potato pikelets
45 min
Crumble muffins
35 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min