Bacalao a la veneciana con polenta

Bacalao a la veneciana con polenta

4.2 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Polenta
  • de agua
    750 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    1 cucharada
  • de polenta (1 minuto de cocción)
    200 g
Bacalao
  • diente de ajo
    1
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    3 - 4 ramitas
  • de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
    130 g
  • de lomos de bacalao al punto de sal
    600 g
  • de agua
    1500 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 398 kcal / 1664 kJ
Πρωτεΐνη 30.63 g
Λιπαρά 28.68 g
Υδατάνθρακες 4.33 g
Φυτικές ίνες 5.77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων