Rape en salsa de puerros al azafrán

Rape en salsa de puerros al azafrán

4.0 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • puerros gruesos en rodajas de 2-3 cm
    4
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de harina
    10 g
  • de guindilla seca desmenuzada (προαιρετικό πεδίο)
    1 pellizco
  • de vino blanco
    100 g
  • de agua
    200 g
  • de sal
    6 pellizcos
  • de hebras de azafrán
    1 sobre
  • huevos envueltos en film transparente
    2
  • de lomo de rape (sin piel ni hueso) (aprox. 1200 g)
    6 - 12 rodajas
  • de mantequilla
    20 - 30 g
    20 g de aceite de oliva
  • de pimienta molida
    2 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 311 kcal / 1300 kJ
Πρωτεΐνη 35.6 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.4 g
Νάτριο 506.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων