Albóndigas de atún con salsa teriyaki

Albóndigas de atún con salsa teriyaki

4.3 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Albóndigas
  • de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
    3 - 4 ramitas
  • diente de ajo
    1
  • de cebolleta
    80 g
  • de atún fresco en trozos
    500 g
  • huevo
    1
  • de pan rallado
    2 cucharadas
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de harina
    50 - 60 g
  • de aceite para freír
    300 - 400 g
Salsa teriyaki
  • de salsa de soja
    100 g
  • de vinagre de arroz
    30 g
  • de azúcar moreno
    35 g
  • de sake
    50 g
    50 g de vino de Jerez seco
  • de mirin
    75 g
  • de maicena
    2 cucharaditas colmadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 424 kcal / 1774 kJ
Πρωτεΐνη 22.4 g
Λιπαρά 29.18 g
Υδατάνθρακες 17.68 g
Φυτικές ίνες 0.66 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων