Spinatknödel auf Tomatenragout

Spinatknödel auf Tomatenragout

4.9 109 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Spinatknödel
  • Blattspinat, TK angetaut, in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    5 Stängel
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Milch
    130 g
  • Semmelwürfel
    250 g
  • Mozzarella in Würfeln (1 cm)
    150 g
  • Weizenmehl, griffig
    40 g
  • Eier
    3
  • Salz
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
Tomatenragout
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • stückige Tomaten (Dose)
    400 g
  • Tomatenmark
    10 g
  • Zucker
    1 TL
  • Thymian, getrocknet
    ½ TL
  • Salz etwas mehr zum Abschmecken
    ½ TL
  • Wasser
    100 g
  • Cocktailtomaten
    250 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • frisches Basilikum gehackt
    1 TL

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 656 kcal / 2760 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 58 g
Φυτικές ίνες 6.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων