
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom ragu with polenta toast
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Polenta toast
-
oil for greasing
-
water750 g
-
fine polenta (see Tips)150 g
-
dried thyme¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Mushroom ragu
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices3
-
fresh mixed mushrooms cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)500 g
-
lemon juice1 tbsp
-
pouring (whipping) cream5 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into small pieces, for garnishing3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
276 kcal /
1159 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
16.8 g
Υδατάνθρακες
18.9 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
CADA (4 ingredient muesli)
10min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15min
Blueberry jam
35min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Spinach and leek frittata
40min
Sweet potato pikelets
45min
Savoury potato bundt
1h 55min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Banana oat clusters
55min
Mushrooms with pistachio butter
35min