
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
185 kcal /
774 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Vegan Burgers
45 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min