
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
185 kcal /
774 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 λεπτ.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 λεπτ.
Quinoa Salad
35 λεπτ.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1ωρ. 30 λεπτ.
Cape Malay Vegetable Curry
35 λεπτ.
Steamed Tofu
30 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.
Lentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 λεπτ.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1ωρ.
Green Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.