Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
774 kJ /
185 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Cauliflower Mac and Cheese
1ωρ. 40 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Pudla with Spinach and Paneer
1ωρ.
Kale Meat(less) Balls
30 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.