
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
185 kcal /
774 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 λεπτ.
Kale Pesto Pasta Salad
50 λεπτ.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 λεπτ.
Quinoa Salad
35 λεπτ.
Pasta and Chickpea Salad
25 λεπτ.
Seitan Chilli
25 λεπτ.
Tomato and Vegetable Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 λεπτ.