Συσκευές & Αξεσουάρ
Tortano mit Schinken und Taleggio
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
-
Hartweizengrieß170 g
-
Mehl Type 550400 g
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Wasser lauwarm300 g
-
Olivenöl20 g
-
Honig15 g
-
Hefe20 g
-
Salz2 TL
-
Taleggio in Würfeln200 g
-
gekochter Schinken in Streifen200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stücke
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1113 kJ /
266 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Einladung zum Brunch
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Einladung zum Brunch
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChallah
1h 30 min.
Walnuss-Knäckebrot
1h 50 min.
Frühstücks-Früchte-Brot
2h
Handbrot mit Schinken und Käse
12h 30 min.
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76h
Dinkel-Körner-Brot
1h 30 min.
Toastbrot (glutenfrei)
14h
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1h 30 min.
Zwiebelbrot mit Koriander
2h 40 min.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2h 15 min.
Vollkorn-Brötchen
2h
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 min.