Macadamia-Parmesan-Forelle mit Rote-Bete-Salat

Macadamia-Parmesan-Forelle mit Rote-Bete-Salat

4.4 117 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

Macadamia-Parmesan-Forelle
  • Lachsforellenfilets (à ca. 200 g)
    2
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Zitrone unbehandelt,1 Stück Schale (1 x 2 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
    1 Orange, unbehandelt,1 Stück Schale (1 x 2 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
  • Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
    40 g
  • Butter weich
    10 g
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
Rote-Bete-Salat
  • Rote Bete (1-2 Stück), roh, in Stücken
    160 g
  • Apfel (ca. 100 g), geviertelt
    1
  • Möhren in Stücken (1-2 Stück)
    100 g
  • Petersilienwurzel in Stücken (1-2 Stück)
    70 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 597 kcal / 2499 kJ
Πρωτεΐνη 53 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 7.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων