Lachs-Garnelen-Spieße auf Rote Bete und Möhrenpüree

Lachs-Garnelen-Spieße auf Rote Bete und Möhrenpüree

4.0 56 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

Fischspieße mit Rote Bete
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Orange unbehandelt, 2 Streifen Schale dünn abgeschält (à 1 x 4 cm) und 100 g Orange, in Scheiben (5 mm)
    1
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    30 g
  • flüssiger Süßstoff (z.B. von Natreen)
    ¼ TL
  • Curry
    3 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Rote Bete, roh halbiert, in Scheiben (2 mm)
    200 g
  • Lachsfilets, TK aufgetaut, in Würfeln (2 cm)
    250 g
  • Garnelen, roh, geschält
    8
Möhrenpüree und Fertigstellung
  • Möhren in Stücken
    350 g
  • Wasser
    500 g
  • Butter
    20 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Muskat
    2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 670 kcal / 2806 kJ
Πρωτεΐνη 45 g
Λιπαρά 43 g
Υδατάνθρακες 24 g
Φυτικές ίνες 10.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων