Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)

Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)

4.3 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de sepia en trozos 2x2 cm, salpimentada
    500 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    10 ramitas
  • de cebolla roja en cuartos
    120 g
  • de pimiento verde en trozos
    80 g
  • de pimiento rojo en trozos
    80 g
  • tomate en cuartos (aprox. 170 g)
    1
  • de pimentón dulce
    ½ cucharadita
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de vinagre de jerez
    20 g
  • de aceite de oliva virgen extra (y algo más para la sartén)
    60 g
  • de aceitunas negras sin hueso cortadas en rodajas
    14

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 271 kcal / 1134 kJ
Πρωτεΐνη 23.25 g
Λιπαρά 17.52 g
Υδατάνθρακες 5.19 g
Φυτικές ίνες 2.09 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων