
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
50.22 g
Θερμίδες
1593 kJ /
381 kcal
Λιπαρά
18.67 g
Φυτικές ίνες
1.15 g
Υδατάνθρακες
3.06 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

More Midweek Meals
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 λεπτ.
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 λεπτ.