Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
50.22 g
Θερμίδες
1593 kJ /
381 kcal
Λιπαρά
18.67 g
Φυτικές ίνες
1.15 g
Υδατάνθρακες
3.06 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
More Midweek Meals
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 λεπτ.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 λεπτ.
Mussels Mariniere
25 λεπτ.
Coulibiac
2ωρ. 15 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Thai Fishcakes
1ωρ. 10 λεπτ.