
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
381 kcal /
1593 kJ
Πρωτεΐνη
50.22 g
Λιπαρά
18.67 g
Υδατάνθρακες
3.06 g
Φυτικές ίνες
1.15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

More Midweek Meals
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 λεπτ.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 λεπτ.
Tuna Fishcakes
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.