Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas

Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas

4.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva virgen extra
    1 chorrito
  • de ventresca de bonito cortada en 2 trozos
    900 g
  • de extracto de buey
    ½ cucharadita
  • de zumo de limón
    30 g
  • de agua
    200 g
Vinagreta de lentejas
  • chalota
    1
  • de zanahoria en trozos
    65 g
  • de apio en trozos
    30 g
  • tomate pelado y sin pepitas
    1
  • de extracto de buey
    ½ cucharadita
  • de vinagre de jerez
    20 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de lentejas cocidas en conserva (lavadas y escurridas)
    200 g
  • de cebollino fresco picado
    20 ramitas
  • de hojas baby de ensalada variada
    1 bolsa

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 464 kcal / 1940 kJ
Πρωτεΐνη 54.82 g
Λιπαρά 21.88 g
Υδατάνθρακες 11.79 g
Φυτικές ίνες 5.49 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων