
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dukkah eggs with asparagus and feta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
769.5 kcal /
3233.5 kJ
Πρωτεΐνη
36.8 g
Λιπαρά
59.1 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.9 g
Νάτριο
1285.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked beans
13ωρ. 25 λεπτ.
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free breakfast pizza
1ωρ. 20 λεπτ.
Spiced carrot porridge
25 λεπτ.
Protein packed fluffy banana pancakes
30 λεπτ.
Power green smoothie
5 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Plum brioche buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Breakfast bars
1ωρ. 10 λεπτ.
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 λεπτ.
Sunday morning breakky bake
1ωρ. 15 λεπτ.
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 λεπτ.