
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dukkah eggs with asparagus and feta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
769.5 kcal /
3233.5 kJ
Πρωτεΐνη
36.8 g
Λιπαρά
59.1 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.9 g
Νάτριο
1285.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 λεπτ.
CADA (4 ingredient muesli)
10 λεπτ.
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 λεπτ.
Blueberry jam
35 λεπτ.
Carrot poppy seed muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Spinach and leek frittata
40 λεπτ.
Sweet potato pikelets
45 λεπτ.
Savoury potato bundt
1ωρ. 55 λεπτ.
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 λεπτ.
Quinoa puddings with raspberry coulis
1ωρ. 5 λεπτ.
Banana oat clusters
55 λεπτ.
Mushrooms with pistachio butter
35 λεπτ.