Συσκευές & Αξεσουάρ
Dukkah eggs with asparagus and feta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1285.4 mg
Πρωτεΐνη
36.8 g
Θερμίδες
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Λιπαρά
59.1 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.9 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmerican-style pancakes
45 λεπτ.
Pikelets
35 λεπτ.
Mocha-iced coffee
5 λεπτ.
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 λεπτ.
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1ωρ. 25 λεπτ.
Blueberry jam
35 λεπτ.
Cranberry and coconut toasted cereal
50 λεπτ.
Natural yoghurt (Varoma method)
13ωρ.
Pumpkin pancakes
1ωρ. 35 λεπτ.
CADA (4 ingredient muesli)
10 λεπτ.
Shakshuka
50 λεπτ.
Peach, raspberry and banana smoothie
10 λεπτ.