Makaron po bolońsku

Makaron po bolońsku

4.6 363 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 150 - 170 g cebuli przekrojonej na pół
  • 100 g marchewki pokrojonej na kawałki
  • 2 ząbki czosnku
  • 45 g selera naciowego pokrojonego na kawałki
  • 50 g oliwy z oliwek
  • 250 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 łyżeczka oregano, suszonego
  • 450 - 500 g przecieru pomidorowego, typu passata
  • 1 szczypta cukru
  • 400 g wody
  • 300 g makaronu, suchego, typu penne lub innego krótkiego
  • 150 g sera ementaler tartego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 707.2 mg
Πρωτεΐνη 33.6 g
Θερμίδες 3223.1 kJ / 770.4 kcal
Λιπαρά 38.2 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.6 g
Υδατάνθρακες 75.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων