Risotto pomarańczowe

Risotto pomarańczowe

4.2 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na kawałki
    50 g
    50 g sera pecorino, pokrojonego na kawałki
  • cebuli szalotki przekrojonej na pół
    40 g
  • masła
    40 g
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • ryżu do risotto np. arborio
    300 g
  • białego wina, wytrawnego
    40 g
  • soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
    20 - 30 g
  • wody
    720 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego, pokruszona
  • soli
    ½ - 1 łyżeczka
  • szafranu, mielonego
    2 szczypty
  • skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
    15 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 287 kcal / 1201.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 10.5 g
Υδατάνθρακες 40.7 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων